ORGANIZATORI

DESPRE NOI

Organizarea concursului Raw Meteo se datorează unei inițiative pornite din partea a trei grupuri pasionate de fenomenele severe:

  • Asociația Fotografi Hai-Hui
  • Severe Weather Alert-Sălaj
  • Meteo NORD-EST

Asociația Fotografi Hai-Hui a fost înființată cu scopul de a încuraja nu doar fotografia dar, și pentru a promova locuri și peisaje mai puțin cunoscute, din România, pentru a susține oameni și comunități de oameni, pentru a spune poveștile lor frumoase prin imagini și texte, pentru a aduce un surplus educației acolo unde acesta este cerut și pentru a da fotografiei un alt rol, de sprijin, încurajare, ajutor, pornind de la o motivație simplă: Fotografia unește oameni!.

Facebook: https://www.facebook.com/fotografihaihui

Severe Weather Alert-Sălaj este un proiect înființat în data de 28.05.2019, după furtuna cu grindină de mari dimensiuni care a făcut ravagii în orașul Zalău și alte zone din județ. Scopul proiectului este de a informa oamenii din județul Sălaj în legătură cu starea și prognoza vremii, dar și de a oferi informații din punctul de vedere al educației meteorologice (lecții pe diferite teme, analize etc). Punctul ,,forte” al proiectului este monitorizarea fenomenelor severe, membrii echipei ieșind pe teren (la vânătoare de furtuni), analizând și oferind informații vitale comunității în legătură cu evoluția evenimentelor. Recent, în data de 14.05.2022, Severe Weather Alert-Sălaj a devenit ONG. Momentan, SWAS poate fi găsit doar pe Facebook, acolo fiind postate toate informațiile și activitățile din cadrul proiectului. În cadrul acestuia activează 3 membrii: Mihai Crișan (fondatorul proiectului), Sergiu Pavel și Andreea Pop. SWAS deține o rețea de stații automate private, amplasate în puncte strategice din județ, acestea fiind 27 la număr în acest moment.

Facebook:  https://www.facebook.com/Severe-Weather-Alert-Salaj-103171011387730/

Instagram: https://www.instagram.com/severe_weather_alert_salaj

Comunitatea METEO NORD-EST. Creată pentru colectarea de imagini, informații de pe teren, la 1 august 2015, pentru județele Suceava și Botoșani. În prezent, creăm analize, prognoze neoficiale pentru toată regiunea de Nord a Moldovei, cu acuratețe destul de ridicată. În același timp, contribuim la o cât mai bună educare a populației din Nordul Moldovei, pentru a conștientiza impactul schimbărilor climatice asupra vieții de zi cu zi.

Facebook: https://www.facebook.com/MeteoSuceava.Botosani